Μανιτάρια πλευρώτους πανέ

Μανιτάρια πλευρώτους πανέ

Μανιτάρια πλευρώτους πανέ

Υλικά

  • Μανιτάρια Κολινδρού πλευρώτους 500 γρ
  • Αυγά 2 χτυπημένα
  • Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
  • Αλάτι
  • Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Mανιτάρια Κολινδρού πλευρώτους Τηγάνι  Χρόνος: 10 λεπτά  Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη

Πλευρώτους

Τηγάνι

10'

Εύκολη

Εκτέλεση

Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και προσθέτουμε το αλάτι.

Σε ένα άλλο μπολ έχουμε την τριμμένη φρυγανιά. Βουτάμε κάθε μανιτάρι πρώτα στο αυγό και μετά στην φρυγανιά ώστε να καλυφθεί παντού με φρυγανιά.

Έχουμε βάλει το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε τα παναρισμένα μανιτάρια, γυρίζοντας και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα.

Συνοδεύουν όμορφα πολλά πιάτα κρεατικών ή σερβίρονται ως μεζές για κρασί , μπύρα ή ουζάκι.

Δείτε Επίσης

Πλευρώτους στη σχάρα μαριναρισμένα
Φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους Σχάρα  Χρόνος: 15 λεπτά  Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη

Πλευρώτους

Σχάρα

15'

Εύκολη

Μανιτάρια πλευρώτους με μοσχάρι στο φούρνο
Φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους Φούρνος  Χρόνος: 240 λεπτά  Βαθμός δυσκολίας: Μέτρια

Πλευρώτους

Φούρνος

240'

Μέτρια

Μανιτάρια πλευρώτους γεμιστά με τυρί κρέμα
Φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους Τηγάνι  Χρόνος: 35 λεπτά  Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη

Πλευρώτους

Τηγάνι

35'

Εύκολη

Μανιτάρια πλευρώτους με λεμόνι και σκόρδο
Φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους Τηγάνι  Χρόνος: 10 λεπτά  Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη

Πλευρώτους

Τηγάνι

10'

Εύκολη