Μανιτάρια Κολινδρού, 3 Χλμ Π.Ε.Ο. Κολινδρού - Κατερίνης, 60061 | +30 697 900 5402
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και προσθέτουμε το αλάτι.
Σε ένα άλλο μπολ έχουμε την τριμμένη φρυγανιά. Βουτάμε κάθε μανιτάρι πρώτα στο αυγό και μετά στην φρυγανιά ώστε να καλυφθεί παντού με φρυγανιά.
Έχουμε βάλει το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε τα παναρισμένα μανιτάρια, γυρίζοντας και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα.
Συνοδεύουν όμορφα πολλά πιάτα κρεατικών ή σερβίρονται ως μεζές για κρασί , μπύρα ή ουζάκι.